Untitled
20 sep 2013
week 14: 13 t/m 19 september

Op 13 september zijn we ’s morgens naar het consultatiebureau geweest. Laura woog 5.540 gram en was 60 cm. De arts heeft haar onderzocht en alles was goed. Ze kreeg voor de 2e keer haar prikjes. Ze heeft wel even flink gehuild toen de prikken gezet werden, maar was gauw weer getroost. Ook de rest van de dag leek ze geen last van de prikken te hebben. Ik heb pasfoto’s laten maken voor haar identiteitskaart, die we nodig hebben omdat we binnenkort in België op vakantie gaan. We zijn bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken en Laura en Bas zijn nog even bij hen gebleven toen ik boodschappen ging doen.
We zijn op 14 september ’s middags naar het verjaardagsfeestje van oom Arjan geweest. Laura is een tijdje beneden geweest, maar heeft ook een hele tijd boven in de bak van de kinderwagen geslapen. ’s Avonds heeft ze nog een tijdje erg vrolijk met de babygym gespeeld. Ze lacht steeds meer en maakt er ook steeds vaker geluidjes bij, zo leuk!
Op 15 september was Laura al om 05.30 uur wakker voor een voeding . ’s Middags zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. Laura lag op de grond op het kleed met de babygym en Bas ging gezellig naast haar liggen. ’s Avonds is ze met Bas in het grote bad geweest; Bas zat aan de ene kant te spelen en te spetteren en Laura lag aan de andere kant te genieten.
We zijn op 16 september naar het gemeentehuis geweest om een identiteitskaart voor Laura aan te vragen. Bas en Laura waren allebei erg lief. Daarna hebben we boodschappen gedaan. Na het avondeten zijn we met zijn vieren nog een stukje gaan wandelen. Als ik Laura ’s morgens uit haar bedje haal, zeg ik altijd iets van “hallo lief meisje!”. Bas ging bij Laura’s deur staan en zei “het meisje is wakker” ;-).
Op 17 september zijn we naar de winkel gewandeld. Toen we net thuis waren, kwamen Marja en Evelien op bezoek. Evelien heeft Laura even op schoot gehad. Na Bas zijn middagdutje hebben Bas en Laura ruim een half uur gehuild. Ze waren allebei niet te troosten en als de ene eindelijk leek op te houden, begon de ander weer. ’s Avonds kwamen ome Piet en tante Willy op bezoek.
Op 18 september hebben we boodschappen gedaan en zijn we bij oma Van Aerle op bezoek geweest (opa was niet thuis); tante Maartje was er ook. ’s Middags kwam Kim op bezoek.
We zijn op 19 september naar de winkel gewandeld. Laura had een ongelukje gehad en zat tot haar nek onder de poep. Ik heb haar ’s middags gemasseerd, daar heeft ze erg van genoten.
Laura heeft het lachen helemaal gevonden. Iedere keer als je haar uit haar bedje of uit de box haalt, heeft ze een stralende lach op haar gezicht.
Ze huilt heel veel minder dan ze gedaan heeft en ligt daardoor ook steeds vaker in haar eigen bedje. Eerst lag ze regelmatig beneden in de box of in het wipstoeltje te slapen, omdat ze zo vaak huilde en we niet wilden dat ze Bas wakker zou maken.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative